Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » SRA Puolanka 2022 – 3

SRA Puolanka 2022 – 3

  • admin 

Puolanka nosti rimaa hiukan ja räätälöi vastavalitun SM-joukkueen korkeanpaikan leiriksi rasteja joissa muutamia elementtejä tulevan SM-kisan rastikuvauksista.

Tiedotusvälineet saatiin kiinnostumaan, mutta lieneekö säätiedotus vai mikä kun saatiin jännityksestä huolimatta ampua kisa ilman häiritseviä kameroita. Luvattu juttu toki käytiin tekemässä sitten myöhemmin ja suosittelen vilkaisemaan sen YleKainuun uutispätkässä täällä , ainakin sen aikaa kun se verkossa säilyy. Puolankalainen kiväärikone vetää siinä komean setin telkkarissa ja Heikki ottaa yleisönsä.

Itse kisassa oma kuvaaminen jäi vähemmälle, välillä tuli vettä ihan yli oman tarpeen mutta hyvällä hengellä mentiin siitäkin läpi. Osanottajamäärässä tais olla yhdenlainen ennätys ja KainuuCUP sai uusia nimiä rosteriin.

Eka rasti perus somottelua ja terävää juoksemista kiväärillä matkoille 1-50m.

Kuulaa kentälle

Toisella rastilla harjoiteltiin SM-kisojen venerastia kun ampuja keikkui rengaspinon päällä ja joutui ampumaan kiertoliikkeestä keinuvalla alustalla maaleja.

Kumiveneessä

Kolmonen vei pitkän matkan kiväärillä tarkkuutta vaativaan suoritukseen. Parin tynnyrin päältä mukavasti kailottava suujarru teki pleittien tuomaroinnin haastavaksi.

Pyöreän tynnyrin suojasta

Nelosella kaivettiin haulikko esille ja ammuttiin hirsimökin ympärillä ja pariin kertaan läpikin. Tästä jäi mieleen vain se että kaluston pitäis toimia kisoissa ja säätäminen sekä kokeilut tehtäisiin kotona. Nyt ei onnistunut.

Haulia peltiin

Viides rasti ”Haulisalo” valmisti myös SM-kisojen komborastiin, tavoite oli ampua slugilla kauas, sitten hauleilla lähelle ja lopuksi somottaa pistoolilla joka ikkunasta niin että tuntuu. Oikein mukava rasti vaikkei omat vehkeet taas toimineetkaan.

Slugilla kauas

Kisan viimeinen rasti oli taas SM-kisarastin muunnelma. Kentältä kertasingot kantaen ammuttiin vapaalla tyylillä maaleja, toimitettiin singot kohteeseen ja jatkettiin loput maalit pois. Oikein mukava tämäkin ja erilaisia suorituksia nähtiin tässäkin. Se yleensä kertoo hyvästä rastisuunnittelusta kun rastin voi suorittaa usealla eri tavalla.

Kessit kainaloon ja pellit ketoon

Kisa oli KainuuCUP osakilpailu. Tarkemmat tulokset ShootNScoreIT.

Puolankalaisille taas kiitos! Nähtäväksi jää josko tälle vuodelle kajahtaa vielä siitä suunnasta.

Toivoa on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *