Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » PaltaBrutality 2023

PaltaBrutality 2023

  • admin 

Brutalityyn saatiin erittäin sopivaa talvikeliä! Pieni pakkanen ja lupaus myrskystä antoi toivoa. Ilmoittautuminen veti samantein kaksikymmentä innokasta listalle. Kauden avaus lupaa siten erittäin hyvää.

Lyhyet lumitalkoot alkuun, putsattiin ratarakennusten kattoja ja kaivettiin ratojen poterot lumihankeen. Pientä säätöä pleittien kanssa mutta nyt saatiin aikaseksi semmoset telineet että niitä ei tarvinnut huoltaa koko kisan aikana.

Kiväärirasti: ”BrutaBruta”

Heiteltiin Paltamon Kahvakuutiota (paino n. 24kg) ja välissä piti ampua pleittiä amet n. 75m. Kovimmat voimamiehet heitti vain kahdesti, heikommat useammin mutta niin se on elämässäkin: osa nauttii ja osa vaan suorittaa 🙂

Kun kahvakuutio oli kaivetun poteron päädyssä ja viimeinen laukaus pleittiin osui, päästiin tehtävän toiseen vaiheeseen. Kohdekätköstä käytiin noutamassa käsikranaatti jolla tuhottiin komentokorsu ja tämän jälkeen ammuttiin piiloihinsa kaivautuneet vartiomiehet, konekivääripesäke ja lopuksi vielä panttivankia kiduttavat möröt suojaansa.

Rasti onnistui aika hyvin harjoittamaan niin kilpailijaa kuin tuomariakin sektorien valvomisessa.

Rastilla annettiin kaksi dekkeriä, toinen ampumasektorivirheestä ja toinen vahingonlaukauksesta.

Komborasti: Talvitunneli

Rasti alkoi taas käsikranaatin heitolla ja tämän jälkeen juostiin hylätyn haulikon luo. Haulikko ladattiin liikkeestä ja käytiin ampumassa slugilla n. 50m päässä ollutta kongia. Tämän jälkeen haulikko palautettiin hylkäyspaikkaan tyhjänä tai varmistettuna ja siirryttiin apokalyptiselle sotatantereelle missä vartiomiehet ja panttivankiteema hoidettiin nyt pistoolilla. Viimetalven idea ryämimisestä vietiin nyt vähän nopeampitempoiseksi lisäämällä kaksi eri korkuista tunnelia joiden läpi oli käytännössä mentävä jotta rasti tuli suoritetuksi.

Lopuksi rastien purku ja nuotiomakkaraa.

Kisan tulokset: ShootNScore – PaltaBrutality 2023

Yleisen sarjan kärkikolmikko:

PaltaBrutality 2023

Kainuun reserviupseeripiirin patruunapalkinnon parhaana upseerina voitti Jan Maury.

Kilpailu oli osa KainuuCUP 2023 ja KainuuLiiga 2023 -kilpailuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *